Безплатна доставка за цялата страна при поръчка над 100лв (до офис на куриерска фирма)

онлайн магазин
сребърни бижута, статуетки, сувенири

онлайн магазин
цветя, сребърни бижута, сувенири

   
 
 

Цветя

В podaraciOnline.com ще откриете изящни букети, разнообразие от саксийни цветя както и модели на вече изпълнени проекти за украса на сватбени тържества.

 

   Цветята са отличен начин да покажете на жената, че я обичате, без значение дали имате някакъв повод. Цветята са различни и разнообразни– могат да представляват букет, саксийно цвете или цветя за градината.

   Букетът - един страхотен подарък за всеки повод, направен и поднесен с  любов ще зарадва много ваш близък или любим човек. Тук при нас ще намерите стилни и уникални букети с рязан цвят, внос или родно производство, винаги свежи и перфектно аранжирани.

Сватбена украса - неизменна част от сватбения ден. Сватбените букети и аранжировки, предлагани от онлайн магазин Фрея се изработват, съобразявайки се изцяло с изискванията на клиента. Целта е една - много радост и щастливи моменти за младоженците и гостите на празненството.

                            Доставка на цветя в цялата страна

   Магазин за цветя и подаръци Фрея извършва доставка на цветя, букети и различни аранжировки с рязан цвят до всяка точка на страната. Независимо дали е в град Варна, Бургас, София или Пловдив професионално аранжираните и перфектно цветово съчетани букети, които сте си избрали, ще бъдат доставени в перфектен външен вид и навреме.

   Букетите и аранжировките, поръчани за доставка на цветя в София, Бургас, Пловдив, Русе и други градове в цяла България, могат да бъдат изработени както от нашият екип и доставени с куриерска фирма, така и от утвърдени местни ателиета. Куриеските фирми, с които работим, се грижат цветята да пристигнат при вас в състоятнието, в което са били предадени на тях и в предварително уговорения ден, а при нужда и час. Преди доставката цветята и букетите предварително се подготвят по специален начин от нашият екип, за да устоят на пътуването и да пристигнат при вас свежи и красиви, такива каквито ги желаете.

   Цената за доставка на цветя в София, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Видин и Сандански е 5.00лв, т.е. независимо до коя точка от България изпращате цветя, цената е една.

   Доставка на цветя Варна - Може да поръчате букет или аранжировка с красиви цветя, които ще бъдат изработени от нашия екип и доставени дори в деня на поръчката. Доставката на букети във Варна осъществяваме лично, за да гарантираме навременното и получаване. Цената на услугата в рамките на град Варна е 5.00лв.

Магазин за цветя и подаръци Фрея - оставете изненадата на нас.

Пазарувайте от https://podaracionline.com бързо, лесно и удобно.

 

  ПодаръциЦветяСребърни бижутаКоледна украсаПодаръчни кошнициРъчна изработкаПроекти
ДоставкиУслугиПолезноМненияКонтакти
ВХОД   |   РЕГИСТРАЦИЯ
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на личните данни.