онлайн магазин
сувенири, цветя, сребърна бижутерия

   
 
 

Реален магазин

Реален магазин Фрея - цветя и подаръци

Реален магазин Фрея - цветя и подаръци беше създаден през май 2017г. За изминалата вече една година имаме много доволни клиенти, както и много нови приятели.

В него можете да откриете цялото разнообразие от стоки, налични също и в нашия онлайн магазин. Там ще бъдете обслужени и консултирани от нашите любезни служители при избора на най- прекрасния подарък за вашия близък човек, приятел или колега, придържайки се към  бюджета, който се предвидили.

Всеки един подарък може да бъде грижливо опакован и придружен с една уникална ръчно изработена картичка, сътворена с любов, за да зарадвате любимия човек.

В магазина може да намерите голямo разнообразие от свежи саксийни цветя и букети, ръчно направени картички, пликове и кутийки, които да удовлетворят изискванията дори и на най-взискателния клиент. 

Наскоро разширихме нашата дейност като започнахме да изпълняваме поръчки от чужбина за доставка на цветя, подаръци и кошници с изненади в цялата страна. Възползвайки се от тази услуга, наши сънародници живеещи зад граница зарадваха свои близки в България по случай техни празници, като самите те останаха изключително доволни, а близките им безкрайно изненадани.

  ПодаръциЦветяСребърни бижутаРъчна изработкаКоледни предложенияСтатуетки и сувенири
ДоставкиУслугиПолезноМненияКонтакти
ВХОД   |   РЕГИСТРАЦИЯ
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на личните данни.