онлайн магазин
сувенири, цветя, сребърна бижутерия

онлайн магазин
статуетки, сувенири, бижутерия

онлайн магазин
ръчна изработка сувенири, бижутерия

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в цялата страна до офис на куриерска фирма при покупка на стойност над 100лв!!!

   
 
 

Реален магазин

Реален магазин Фрея - цветя и подаръци

Реален магазин ''Фрея - цветя и подаръци'' e създаден през месец Май 2017г. До момента вече имаме много доволни клиенти и сме събрали много нови приятели.

В него ще откриете голямо разнообразие от артикули, внимателно подбрани и подредени, създавайки една приятна атмосфера за пазаруване. Там ще бъдете обслужени и консултирани от нашите любезни служители при избора на най-прекрасния подарък за вашия близък човек, приятел или колега, придържайки се към  бюджета, който сте предвидили.

Всеки един подарък може да бъде грижливо опакован и придружен с една уникална ръчно изработена картичка, сътворена с любов, за да зарадвате любимия човек.

В магазина предлагаме на вашето внимание също свежи саксийни цветя и букети, красиви ръчно изработени картички, пликове и кутийки, които могат да удовлетворят изискванията дори и на най-взискателния клиент. 

Приемаме и изпълняваме поръчки от чужбина за доставка на цветя, подаръци и кошници с изненади в цялата страна. Възползвайки се от тази услуга, нашите сънародници живеещи зад граница, имат възможност да изненадат свои близки в България по случай празници, рожденни дни, именни дни и др. 

  ПодаръциЦветяСребърни бижутаПодаръчни кошнициРъчна изработка
ДоставкиУслугиПолезноМненияКонтакти
ВХОД   |   РЕГИСТРАЦИЯ
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на личните данни.