Безплатна доставка за цялата страна при поръчки над 100 лв ( до офис на куриерска фирма)

 

онлайн магазин
сребърни бижута, статуетки, сувенири

онлайн магазин
цветя, сребърни бижута, сувенири

   
 
 

Доставки

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ (до офис на куриерска фирма)

  Доставката се извършва в работни дни с избрана oт Нас куриерска фирма. Клиентът заплаща сумата посочена в имейла за потвърждение на поръчката (стойността на покупката и куриерската такса).

  В случай, че поръчаните стоки са на обща стойност под 100 лева, клиентът заплаща стойността на поръчката и куриерска такса, според ценоразписа на куриерската фирма.

  Ако е избран метод на плащане с наложен платеж (ППП), то тогава поръчаните стоки се доставят до посочен от клиента адрес или офис на куриерска фирма. Клиентът заплаща стоката в брой на куриера в момента на получаването, като има право да провери пратката и ако не отговаря на неговите очаквания да я върне като заплати разходите по връщане на пратката по цени на куриерската фирма.

  Клиентът има възможност да избира между ‚‘‘Икономична доставка до офис на куриерска фирма (в рамките на 3 работни дни)‘‘, ‘‘Икономична доставка до адрес на клиента (в рамките на три работни дни)‘‘ и ‘‘Експресна доставка (в рамките на работния ден)‘‘. При екпресната доставка цената за доставка зависи от адреса на доставка. В рамките на гр.Варна цената за експресна доставка е 10лв. Населените места, в които извършваме експресна доставка, както и ценоразписа на фирмата, ще намерите в таблицата по-долу. Поръчки за експресна доставка се приемат до 13:00ч, като в този случай след пусканете на поръчката задължително ни уведомите чрез телефонно обаждане за желанието си и уточняване на подробностите. И при трите варианта имате възможност за преглед на стоката преди заплащане.

  При икономична доставка до офис на куриерска фирма или до адрес на клиента в цената за куриерската услуга е включена и цената за транспортната опаковка.

  Други условия при доставка:

 •   Доставка за гр.Варна – При поръчка на стока за сума по-голяма от 70лв доставката в рамките на гр.Варна е БЕЗПЛАТНА, ако е за следващият ден. В противен случай тя се счита за експресна и се таксува според ценоразписа на фирмата. В рамките на град Варна се има впредвид централната зона и всички квартали на града.
 •   Доставка до курортните комплекси (Св.Св. Константин и Елена, Слънчев ден и Златни пясъци) се извършва в рамките на три работни дни взависимост от избраният метод на доставка – до офис на куриерска фирма или адрес. 
 • Можем да изпълним поръчка с наш куриер до курортните комплекси ако поръчката е експресна т.е. в рамките на деня на цена според таблицата по-долу.
 • Поръчки за следващ работен ден се приемат до 14:00ч на текущия.
 • Поръчки с фиксирана дата или час се таксуват допълнително 5лв!
 • При възникване на непредвидими обстоятелсва ще бъдете незабавно уведомени от нас.
 • При официалните празници се съобразяваме с работното време на куриерските фирми.
 • Ценоразпис за Експресна доставка
   до Населено място Цена (лв)
  гр.Аксаково 10
  гр.Балчик 45
  гр.Белослав 15
  гр.Бяла 45
  гр.Варна 10
  гр.Вълчи дол 35
  гр.Девня 27
  гр.Добрич 45
  гр.Долни Чифлик 34
  гр.Дългопол 58
  гр.Игнатиево 10
  гр.Провадия 42
  гр.Суворово 32
  к.к.Албена 26
  к.к.Златни Пясъци 20
  к.к.Св.Св.Константин и Елена 15
  к.к.Слънчев бряг 75
  к.к.Слънчев Ден 15
     
     
     
     
     
     
     

 

  ПодаръциЦветяСребърни бижутаПодаръчни кошнициНамалениеРъчна изработкаПроекти
ДоставкиУслугиПолезноМненияКонтакти
ВХОД   |   РЕГИСТРАЦИЯ
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на личните данни.