Безплатна доставка за цялата страна при поръчки над 150 лв ( до офис на куриерска фирма).

онлайн магазин
сребърни бижута, цветя и подаръци

онлайн магазин
сребърни бижута, цветя и подаръци

 Безплатна доставка за цялата страна при поръчки над 100 лв ( до офис на куриерска фирма)

   
 
 

Доставки

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ (до офис на куриерска фирма)

    Доставката се извършва в работни дни с куриерска фирма Еконт или Спиди. Клиентът заплаща сумата посочена в имейла за потвърждение на поръчката (стойността на покупката и куриерската такса).

  В случай, че поръчаните стоки са на обща стойност под 150 лева, клиентът заплаща стойността на поръчката и куриерска такса, според ценоразписа на куриерската фирма.

  Ако е избран метод на плащане с наложен платеж (ППП), то тогава поръчаните стоки се доставят до посочен от клиента адрес или офис на куриерска фирма. Клиентът заплаща стоката в брой на куриера в момента на получаването, като има право да провери пратката и ако не отговаря на неговите очаквания да я върне като заплати разходите по връщане на пратката по цени на куриерската фирма.

  Клиентът има възможност да избира между ‚‘‘Икономична доставка до офис на куриерска фирма (в рамките на 3 работни дни)‘‘, ‘‘Икономична доставка до адрес на клиента (в рамките на три работни дни)‘‘ и ‘‘Експресна доставка (в рамките на работния ден)‘‘.

  При експресната доставка цената за доставка зависи от адреса на доставка. В рамките на гр.Варна цената за експресна доставка е 10лв. Населените места, в които извършваме експресна доставка, както и ценоразписа на фирмата, ще намерите в таблицата по-долу. Поръчки за експресна доставка се приемат до 13:00ч, като в този случай след пусканете на поръчката задължително ни уведомите чрез телефонно обаждане за желанието си и уточняване на подробностите. И при трите варианта имате възможност за преглед на стоката преди заплащане.

  При икономична доставка до офис на куриерска фирма или до адрес на клиента в цената за куриерската услуга е включена и цената за транспортната опаковка.

  Други условия при доставка:

 • Доставка за гр.Варна – При поръчка на стока за сума по-голяма от 150лв доставката в рамките на гр.Варна до офис на куриерска фирма и до адрес на получателя е БЕЗПЛАТНА, при условие че е за следващият ден. В противен случай тя се счита за експресна и се таксува според ценоразписа на фирмата. В рамките на град Варна се има впредвид централната зона и всички квартали на града.
 • Икономична доставка до курортните комплекси (Св.Св. Константин и Елена, Слънчев ден и Златни пясъци) се извършва в рамките на три работни дни до офис на куриерска фирма или адрес, взависимост от желанието на клиента.
 • Експресна доставка (в рамките на работния ден) до курортните комплекси (Св.Св. Константин и Елена, Слънчев ден и Златни пясъци) изпълняваме с наш собствен куриер, като цената за доставката се заплаща според таблицата по-долу.
 • Поръчки за следващ работен ден се приемат до 14:00ч на текущия.
 • Поръчки с фиксирана дата или час се таксуват допълнително 5лв!
 • При възникване на непредвидими обстоятелсва ще бъдете незабавно уведомени от нас.
 • При официалните празници се съобразяваме с работното време на куриерските фирми.
 • Ценоразпис за Експресна доставка
   до Населено място Цена (лв)
  гр.Аксаково 10
  гр.Балчик 50
  гр.Белослав 20
  гр.Бяла 50
  гр.Варна 10
  гр.Вълчи дол 40
  гр.Девня 25
  гр.Добрич 44
  гр.Долни Чифлик 46
  гр.Дългопол 66
  гр.Игнатиево 15
  гр.Провадия 47
  гр.Суворово 33
  к.к.Албена 39
  к.к.Златни Пясъци 25
  к.к.Св.Св.Константин и Елена 118
  к.к.Слънчев бряг 100
  к.к.Слънчев Ден 19
     
     
     
     
     
     
     

 

  ПодаръциЦветяСребърни бижутаПодаръчни кошнициРъчна изработкаПроекти
ДоставкиУслугиПолезноМненияКонтакти
ВХОД   |   РЕГИСТРАЦИЯ
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на личните данни.